Predčasno izplačilo dobitka

Če ste vplačali stavni listek (preko igralnega računa ali fizično), vam lahko v primeru ko še niso znani in potrjeni rezultati vseh dogodkov z listka, ponudimo možnost predčasnega izplačila listka. Pri tej storitvi vam na listku ponudimo v izplačilo ustrezno ovrednoten dobitek, ki se določi na podlagi vplačanih dogodkov in njihovih kvot ter vrednosti vplačila.

Pogoji za predčasno izplačilo:

  • predčasno izplačilo je možno za kombinacijske listke (ne za sistemske listke), na katerih je končan vsaj en dogodek, ki je pravilno napovedan
  • predčasno izplačilo na listku ni možno, če se je katerikoli dogodek z listka že začel in še nima potrjenega rezultata
  • če je na listku katerikoli dogodek napačno napovedan, predčasno izplačilo dobitka ni na voljo
  • Storitev predčasnega izplačila dobitka se vedno izvrši na zahtevo udeleženca in je po potrditvi ni mogoče več preklicati.

Kako naredim predčasno izplačilo?

LISTEK VPLAČAN NA PRODAJNEM MESTU
Če je za vaš stavni listek na voljo predčasno izplačilo, potem se vam po identifikaciji listka na spletni strani prikaže zelen gumb (ZAHTEVA ZA IZPLAČILO), kjer je napisan ponujen znesek dobitka.

S klikom na ta gumb sprejmete ta znesek in ga z dodatno potrditvijo nato potrdite. S tem dobi vaš listek status dobiten in dobitek se mu nato ne spreminja ne glede na kasnejše rezultate dogodkov, ki ob vaši potrditvi še niso imeli rezultata.
Po potrditvi predčasnega izplačila se lahko z listkom odpravite na prodajno mesto, kjer vam bodo izplačali dobitek, ki ste ga potrdili.
POZOR: Če opisane zahteve predčasnega izplačila ne naredite sami, vam na prodajnem mestu dobitka ne morejo izplačati.

V primeru, da listek gledate v aplikaciji, se vam pri listku izpiše vrednost predčasnega izplačila, ki pa je na tem mestu ne morete potrditi (tu je vrednost samo informativne narave). Če želite napraviti predčasno izplačilo, morate listek identificirati na spletni strani , kjer potrdite izplačilo listka.

LISTEK VPLAČAN NA IGRALNEM RAČUNU
Če je za vaš stavni listek na voljo predčasno izplačilo, je v pregledu igralnega računa, ob listku prikazan gumb, na katerem je napisan tudi ponujen znesek predčasnega izplačila dobitka.

S klikom na identifikacijo listka se vam prikaže njegova vsebina, kjer s klikom na zeleno polje PREDČASNO IZPLAČILO sprejmete ponujen znesek in si ga z dodatno potrditvijo nato izplačate.