En zgrešen

Kaj je napoved “En zgrešen”

Z izbiro napovedi “En zgrešen” na stavnem listku bo vaš kombinacijski listek dobiten tudi v primeru enega napačno napovedanega tipa dogodka.

Možnost izbire napovedi “En zgrešen”

Napoved »En zgrešen« lahko izberete le v primeru, če imate ponujeno to možnost. »En zgrešen« ni moč izbrati pri vseh stavnih kombinacijah, temveč le pri tistih, pri katerih so kvote izbranih dogodkov ustrezno visoke.

Vrednost dobitka

Z izbiro napovedi »En zgrešen« zavarujete riziko, da lahko na listku zgrešite en tip dogodka, zaradi česar bo vaš dobitek, v primeru vseh pravilno napovedanih tipov, manjši kot če bi enako kombinacijo vplačali brez izbire možnosti »En zgrešen«.
V kolikor bo na vašem listku en zgrešen tip, boste prejeli dobitek najmanj v vrednosti vašega vplačila brez priračunanega davka od srečk.

V primeru, da je na listku z napovedjo “En zgrešen” en ali več dogodkov ničnih (storniranih), boste prejeli dobitek, ki je ustrezno nižji od dobitka napisanega na listku (ob vplačilu se dobitki preračunajo na osnovi vplačanih kvot in če je na nekem dogodku kvota 1,00 so zato dobitki ustrezno nižji).