Moj izbor

Kako urejam Moj izbor?

Osebno stavno listo oziroma Moj izbor si lahko ustvarite, če imate pri Športni loteriji odprt igralni račun in ste prijavljeni s svojim uporabniškim imenom in geslom. Izbiro si naredite na dva načina: 

IZBOR V MENIJU 

 • V meniju Stave v kategoriji Storitve izberite možnost Uredi Moj izbor
 • Prikažeta se vam dva stolpca – levo Neizbrano, ter desno Izbrano, kjer so shranjene vaše izbrane prireditve in ekipe.
 • Na vrhu najprej izberite šport iz katerega želite izbrati prireditev ali ekipo.
  • Izbira prireditve: Po izbiri športa se vam pod zavihkom “Prireditve” prikaže seznam vseh možnih prireditev urejenih po državah. V nekaterih športih posameznih prireditev ne morete izbirati in imate na voljo samo možnost “Vse prireditve“. Če želite prireditev izbrati, označite znak pri njenem imenu, nakar se vam obarva in premakne v stolpec Izbrano.
  • Izbira ekipe: Po izbiri športa se vam pod zavihkom “Ekipe” prikaže polje “Naziv ekipe“, kamor vnesete naziv iskane ekipe (vsaj eno črko), nakar se vam v stolpcu Neizbrano prikaže seznam vseh ekip, ki ustrezajo iskanju. Če želite ekipo izbrati, označite znak pri njenem imenu, nakar se vam obarva in premakne v stolpec Izbrano.
 • Za odstranitev prireditve/ekipe iz svojega izbora izberite zavihek Prireditve/Ekipe, nakar v stolpcu Izbrano odznačite znak, nakar se prireditev/ekipa premakne med neizbrane.

IZBOR V PONUDBI

 • Izbira prireditve: Na stavni listi se za nazivom vsake prireditve nahaja srček, ki služi izbiri za kategorijo Moj izbor. Prireditev dodate v rubriko izbor tako, da kliknete na srček, ki se po izboru obarva rdeče. Prireditev lahko enostavno odstranite iz svojega izbora tako, da kliknete na rdeč srček, ki se tako odznači in odstrani.
 • Izbira ekipe: V meniju izbora stavnih možnosti vključite prikaz priljubljenih ekip z gumbom.  Pri vseh ekipah v ponudbi se se poleg imena pojavi znak. S klikom na znak se ta obarva, ekipa pa se doda na seznam priljubljenih. 
  Če ekipe ne želite več med priljubljenimi, jo na enak način odznačite, s čimer se umakne iz vašega izbora.