Navodila za vplačilo

Na osnovni strani izberite želeno napoved. Na zaslonu se prikaže seznam tekem, kjer so pri vsaki tekmi na voljo napovedni tipi (npr. pri tipu Nogomet – Zmagovalec so to tipi 1,0 in 2).

Pri vsaki izmed tekem je potrebno označiti najmanj en tip, s čimer se označi ena kombinacija.

V primeru, da je na posamezni tekmi označena več kot ena napoved, boste vplačali sistemsko napoved z ustrezno višjim številom kombinacij.
Ko izberete svoje tipe, se na napovednem listku, na desni strani, izpiše število označenih kombinacij. Na listku morate sedaj izbrati znesek vplačila, ki ga boste vplačali na eno kombinacijo. Največje vplačilo za kombinacijo (2,00€) vam omogoča, da priigrate oglaševani dobitek.  Z nižjim vplačilom kombinacije se ustrezno zniža tudi možni dobitek. Skupno plačilo je enako zmnožku števila kombinacij in vplačila na eno kombinacijo.

S klikom na gumb VPLAČAJ se še enkrat prikaže vsebina listka, ki jo z gumbom »Potrdi« vplačate (vsebina listka se zapiše na igralni račun). Z izbiro gumba V KOŠARICO se listek lahko doda v košarico, katero kasneje vplačate na prodajnem mestu.

SAMODEJNI IZBOR:

V primeru, da sami ne izbirate tipov napovedi, lahko na listku izberete gumb »Samodejni izbor«, nakar se pokaže različno število kombinacij. Z izborom želenega števila kombinacij se na ponudbi označi ustrezno število tipov in kreira napovedni listek. Če z izbiro niste zadovoljni, lahko postopek ponovite, v nasprotnem pa izberite vplačilo in napoved vplačajte.

Posamezno vrsto napovedi lahko vplačate od objave do začetka igranja prve tekme z napovedne liste. Čas zaključka sprejema vplačil je za vsako napoved objavljen na napovedni listi.