Rezultati

Za rezultate tekem se upošteva uradni rezultat po rednem delu tekme vključno s sodnikovim dodatkom (morebitni podaljški in kazenski streli se ne upoštevajo), izjema sta ameriški nogomet in košarka.

Pri ameriškem nogometu in košarki se za rezultat upoštevajo tudi morebitni odigrani podaljški.  Če je tudi po podaljških rezultat neodločen, se v napovedih, kjer se napoveduje zmagovalna razlika, za dobiten tip določi tip najmanjše razpisane razlike za obe ekipi.

Neodigrane tekme:

Če za tekmo z napovedne liste ni uradnega rezultata v roku treh dni od datuma začetka tekme, se napovedi nanjo stornirajo. V tem primeru se vsi napovedani tipi na storniranih tekmah upoštevajo kot dobitni.
Zgornja določba ne velja za tekme, katerih rezultat napovedi je nedvoumno znan že pred prekinitvijo tekme in tudi morebitno nadaljevanje tekme ne bi imelo vpliva na rezultat (npr. napoved je bila odvisna od rezultata 1. polčasa, tekma pa je prekinjena v 2. polčasu – v tem primeru veljajo rezultati prvega polčasa).

Če se je tekma iz napovedi začela in je bila prekinjena ali preložena ter se je nato nadaljevala in končala v roku treh dni (upošteva se lokalni čas) od prvotnega datuma začetka tekme, se vsi rezultati za to tekmo upoštevajo. V primeru, da se je prekinjena tekma začela ponovno od začetka, se vse napovedi na to tekmo stornirajo.

V primeru spremembe kraja igranja tekme z napovedne liste, vplačana napoved velja, razen v primeru, ko je tekma odigrana na terenu drugo napisane (gostujoče) ekipe. V tem primeru je napoved na to tekmo stornirana. Za napovedi, ki vsebujejo tekme, ki so odigrane na nevtralnem terenu (vključno z EP, SP, OI, pokalna tekmovanja,…), vsa vplačila veljajo ne glede na to, katera ekipa je prvo napisana in s tem označena kot domača.