Hitra izbira

Hitra izbira je napoved, pri kateri izbiro konj prepustite naključni izbiri organizatorja dirke. Na voljo je pri vseh vrstah napovedi, razen pri napovedi SOLO. Za vklop storitve v zgornjem meniju ob izbrani vrsti napovedi aktivirajte gumb “Hitra izbira” (slika).

Po aktiviranju gumba lahko izbiro konj popolnoma prepustite računalniku, lahko pa sami delno vplivate na izbor (Mešana hitra izbira).

V primeru, ko celotno izbiro prepustite računalniku, lahko izberete, ali boste vplačali eno ali več kombinacij:

 • Ena kombinacija
  Na napovednem listku igralec izbere možnost “Ena kombinacija”, s čimer storitev SpOt izbere potrebno število konj ter rezervnega konja za izbrano vrsto napovedi. Na ta način se vplača ena kombinacija.
 • Več kombinacij
  Na napovednem listku je ob izbiri opcije »Več kombinacij« potrebno določiti še število konjev (največ 8). Hitra izbira bo v tem primeru naključno določila izbrano število konjev ter rezervnega konja, s čimer bo vplačanih več kombinacij.

Na izbiro konj delno vplivate sami – Mešana hitra izbira:

V tem primeru morate na napovednem listku aktivirati gumb “Mešana Hitra izbira”.

Nato imate enako kot v zgornjem primeru možnost vplačati eno ali več kombinacij.

 • Ena kombinacija
  Na napovednem listku igralec izbere možnost “Ena kombinacija” ter nato sam izbere enega ali več konjev (odvisno od vrste napovedi). Preostalo število konj, ki so obvezni za vplačilo ene kombinacije, izbere računalnik. 
 • Več kombinacij
  Na napovednem listku je ob izbiri opcije »Več kombinacij« potrebno določiti še število konjev (največ 8). Igralec nato izbere enega ali več konjev (odvisno od vrste napovedi), preostalo število konj, ki so potrebni za vplačilo, pa izbere računalnik. Na ta način se vplača več kombinacij.