Dota 2

Napoved zmagovalca na tekmi.

Napoved ali bo skupna vsota odigranih map manjša ali večja od postavljene meje map.

Handicap je dogodek, pri katerem ima ena izmed ekip na začetku tekme prednost v mapah. Pri tem handicapu določeni ekipi (tekmovalcu) damo prednost polovične mape (recimo 1,5 ali 2,5 mape).

  • HC -1,5 pomeni da 1. ekipi odštejemo 1,5 mape. Posledično velja, da če 1.ekipa osvoji 2 ali več map od 2.ekipe, potem bo dobiten tip 1, v nasprotnem bo dobiten tip 2.
  • HC 0,5 pomeni da 1. ekipi prištejemo 0,5 igre. Posledično velja, da če 2.ekipa osvoji 1 ali več map od 1.ekipe, potem bo dobiten tip 2, v nasprotnem bo dobiten tip 1.

Napoved, kakšen bo končen rezultat v mapah na končani tekmi.

Napoved, katera ekipa bo zmagala v določeni mapi.

Napoved ekipe, ki bo v določeni mapi dosegla več killov (ubojev).

Napoved ekipe, ki bo v določeni mapi prva zrušila Vojašnico. Pri tem je za rezultat napovedi dovolj, da se zruši posamezna enota.

Napoved ekipe, ki bo v določeni mapi prva zrušila Stolp (metoda zrušitve ni pomembna).

Napoved ekipe, ki bo v določeni mapi prva pobrala Zaščitnika (tu se ne upošteva to, kdo ubije Roshana).

Posebne določbe
  • Če je tekma prekinjena ali prestavljena in se ni nadaljevala v roku 48 ur od prvotnega začetka, so vse stave, ki do prekinitve še niso imele znanega rezultata stornirane in se jim obračuna kvota 1,00.
  • V primeru predaje ene izmed ekip pred začetkom ali med tekmo so vse stave, ki do prekinitve še niso imele znanega rezultata stornirane in se jim obračuna kvota 1,00.
  • Če je število odigranih map na tekmi drugačno od tistih zapisano v ponudbi, potem prireditelj lahko stornira stave na te dogodke.