Pogosta vprašanja

Za nemoteno uporabo spletnih strani potrebujete na svojem računalniku ali mobilni napravi ustrezen operacijski sistem in brskalnik, skladen s predpisanimi varnostnimi standardi. Priporočamo namestitev najnovejših različic brskalnikov.

Na tej povezavi se nahajajo minimalne zahteve.

Če želite spremeniti mobilno številko, potem po prijavi na igralni račun izberite opcijo NASTAVITVE in nato SPREMEMBA MOBILNE ŠTEVILKE.
Prikaže se vam okno, kamor najprej vpišete novo številko mobilnega telefona in pritisnite gumb “Pošlji kodo“.
Na vpisano številko boste prejeli 5-mestno kodo, katero vpišite v polje za Potrditveno kodo. Na koncu vpišite še vašo davčno številko in potrdite.
S tem bo vaša mobilna številka uspešno spremenjena.

Če želite spremeniti osebne podatke, lahko to storite sami v pregledu “MOJ PROFIL”, kjer izberete možnost “Osebni podatki” (rojstnega datuma in davčne številke ni možno spreminjati, ker je to unikaten podatek in enolično določa osebo).

Številko TRR si lahko spremenite v nastavitvah svojega igralnega računa.

Pozabljeno geslo

V primeru, da ste pozabili geslo, sledite povezavi “pozabil sem” (na vrhu naše spletne strani) in si skozi postopek nastavite novo geslo.

Pozabljeni vsi prijavni podatki

V primeru, da ste pozabili vse elemente za prijavo (geslo, uporabniško ime, elektronski naslov), nam pošljite fotokopijo (oz. sliko) vašega osebnega dokumenta in davčne številke ter pripišite še telefonsko številko ali elektronski naslov, kamor vam bomo sporočili uporabniško ime. Geslo si boste nato lahko pridobili sami.

Zahtevek nam lahko pošljete po e-pošti (pomoc@sl123.si) ali na naslov: Športna loterija d.d., Dunajska 22, 1000 Ljubljana.

Vaš igralni račun se zablokira v primeru, ko ste trikrat napačno vpisali in potrdili prijavne podatke.

V primeru blokiranega igralnega računa se vam po neuspešni prijavi prikaže obrazec povezava, preko katere si boste skozi postopek pridobili novo geslo.

Pri vašem ponudniku mobilnih storitev preverite, če imate na telefonu vključeno blokado komercialnih sporočil. Znesek, ki ste ga hoteli izplačati, se vam bo naslednji dan ob 24:00 uri pripisal nazaj na vaš igralni račun.

Nagradna igra za vaš rojstni dan

Po prijavi v svoj igralni račun se vam bo prikazala nagradna igra z motivom torte in devetih svečk. Med vsemi svečkami tri svečke žarijo, ostale so ugasnjene. Vaša naloga je, da s čim manj poskusi poiščete vse tri žareče svečke, s čimer si boste zagotovili tudi višjo nagrado. Dobitek, ki ga osvojite v igri (vsaka igra je dobitna) se v obliki bonusa pripiše na vaš račun.

Nagradna igra je aktivna 10 dni od vašega rojstnega dne in jo morate v tem času odigrati. Kasneje igra postane neaktivna.

Igro lahko odigrate na osebnem računalniku, mobilnem telefonu ali na tablici.

Preverite med vašo nezaželeno pošto.
Morda ste napačno vnesli svoj e-naslov in morate postopek registracije ponoviti, pri tem pa si izbrati drugo uporabniško ime in geslo. Možno pa je tudi, da pristopne izjave niste potrdili DVAKRAT in se registracija ni shranila. Postopek registracije morate ponoviti in lahko izberete enake elemente, kot ste jih pri prvem poizkusu.

Zakon o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma Športni loteriji, d.d. nalaga, da vzpostavi ustrezen postopek, s katerim ugotavlja, ali je stranka politično izpostavljena oseba. Politično izpostavljena oseba je skladno z zakonsko definicijo vsaka fizična oseba, ki deluje ali je v zadnjem letu delovala na vidnem javnem položaju v kateri koli državi, vključno z njenimi ožjimi družinskimi člani in ožjimi sodelavci.
Vprašalnik se nahaja na tej povezavi
Morebitno spremembo statusa glede politično izpostavljene osebe mora igralec takoj sporočiti Športni loteriji (pomoc@sl123.si) oziroma spremembo podatka opravi v svojem igralnem računu.