Košarica

Košarica je samostojna priprava listkov napovednih iger (Stave, Gol napoved, Totogol, Napoved 12, Cifraplus, TOP 6, Stave na Konjske dirke, Colossus napovedi), ki jih želite vplačati na prodajnem mestu ali samopostrežnem terminalu.

Na spletni strani si lahko ob ogledu aktualne ponudbe, statistike in komentarjev sami pripravite listke, jih shranite v košarico in jo potrdite. Potrdilo s črtno kodo ali številko košarice na prodajnem mestu izročite prodajalcu, ki vam bo po izvršenem plačilu izročil izpisane listke ali pa številko košarice vpišite v samopostrežni terminal in si listke sami po plačilu enostavno natisnete.

Ko na listek dodate vsebino, ki ste jo želeli vplačati (stavo, napoved, številke,…) ter določili znesek vplačila, potem na dnu listka izberite gumb z narisano košarico. S tem bo listek dodan na seznam v košarico.

Ko ste v košarico dodali vse listke, ki jih želite vplačati na prodajnem mestu, izberite znak s košarico (v desnem zgornjem kotu). Številka nad znakom prikazuje število listkov, ki jih imate v košarici.

V eno košarico lahko shranite poljubno število listkov vseh napovednih iger, vendar skupna vrednost vplačila ne sme presegati 250 EUR. Za zaključek sestavljanja in potrditev kliknite gumb »POTRDI«.

Na zaslonu se prikažeta številka za vplačilo košarice ter črtna koda, s katerima lahko vplačate košarico pri prodajalcu ali na samopostrežnem terminalu. 

Če želite pogledati vsebino listkov že sestavljene košarice, potem kliknite na ikono košarice na spletni strani v desnem zgornjem kotu.

V polje »Številka košarice« vnesite njeno številko in izberite gumb “Naloži “.

Prikažejo se vam vsi listki, ki se nahajajo v košarici.

S klikom na posamezni listek se vam prikaže vsebina listka, ki jo lahko vplačate, spremenite, popravite ali ponovno dodate v košarico.

Košarico z listki lahko vplačate:

  • na samopostrežnem terminalu – vstavite ustrezen znesek denarja, vnesite številko košarice in si z enkratno potrditvijo sami natisnite listke.
  • na prodajnem mestu – prodajalcu posredujete številko košarice in ta vam bo po izvršenem plačilu, izročil izpisane listke, ki ste jih imeli v košarici.

POZOR!

Če stavno košarico naredite in potrdite na spletni strani, potem to še ne pomeni, da so vaše stave vplačane – košarico morate namreč vplačati po zgoraj opisanem postopku na prodajnem mestu ali samopostrežnem terminalu.

V času od oblikovanja košarice ter izpisom na stavnem mestu, lahko pride do spremembe ponudbe (sprememba kvote, časa, …). V takšnem primeru boste prejeli listek z veljavno vsebino ob času izpisa listka na prodajnem mestu.

Košarico lahko sestavite na spletni strani e-stave.com ali na samopostrežnih terminalih.

Košarico oz. listke v njej lahko vplačate do datuma pričetka prvega dogodka, ki se nahaja na tem listku. V primeru, da se je nek dogodek na posameznem stavnem listku že pričel, potem se v primeru kombinacijske stave le ta vplača brez tega dogodka. V primeru sistemskega listka pa takega listka ni možno vplačati.