Kaj je igra TOP 6

TOP 6 se prireja v okviru igre CIFRA PLUS, v kateri se med 30 števili zaporedno izžreba 25 števil, pri čemer se upošteva vrstni red izžrebanih števil. 

Žrebanje poteka avtomatsko s pomočjo računalnika, vsako minuto, 24 ur na dan. 

V igri sodelujete tako, da izberete in vplačate najmanj 6 števil, kar predstavlja eno kombinacijo. V primeru, ko izberete več kot šest števil naenkrat (max. 12), boste vplačali sistemsko kombinacijo, katera je sestavljena iz kombinacij s po šestimi različnimi števili. Kombinacija je dobitna v primeru, da so bila vsa napovedana števila med izžrebanimi števili.

Vrednost dobitka na kombinaciji je odvisna od koraka žrebanja, na katerem je bilo izžrebano zadnje izmed vaših šestih napovedanih števil in zneska vplačila na kombinacijo. V primeru sistemskega listka je skupni dobitek enak vsoti dobitkov posameznih dobitnih kombinacij.

V primeru, da je vaša kombinacija dobitna že po šestem izžrebanem številu, prejmete maksimalen dobitek, obračunan s kvoto 5.000, če pa postane kombinacija dobitna na zadnjem, 25 koraku žrebanja, se dobitek obračuna s kvoto 0,50.