Navodila prodajalcem

Spoštovani poslovni partnerji v prodajni mreži,

Športna loterija se, kot družbeno odgovorno podjetje, zavezuje k izpolnjevanju standardov odgovornega prirejanja iger in odgovornega igranja, s čimer skrbi za preprečevanje zasvojenosti z igranjem iger na srečo, za splošno dobro in javni red družbe. Pomemben člen te skrbi ste tudi vi, spoštovani partnerji v prodajni mreži, ki imate neposreden stik z igralci, zato vas vljudno prosimo za razumevanje in pomoč pri uresničevanju naših zavez, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.

V pomoč za ustrezno in pravilno ravnanje, vam posredujemo napotke, napotke za igralce in naš sprejeti Kodeks o odgovornem prirejanju iger na srečo.

Naj dodamo, da bomo veseli tudi vaših mnenj, pobud in predlogov glede ukrepov odgovornega igranja, ki nam jih lahko kadarkoli posredujete. Prosimo vas, da se s temi navodili in brošuro za igralce seznanijo vsi, ki imajo opravka s prodajo in sprejemanjem vplačil naših iger. To vključuje tudi naknadno na novo zaposlene, zato naj bodo navodila shranjena na dostopnem in znanem mestu.

Brošure o odgovornem igranju naj bodo na vidnem mestu in na voljo igralcem. Naročite jih lahko pri  našem prodajnem zastopniku, ki je zadolžen za vaše prodajno mesto.