En zgrešen

Kaj je napoved “En zgrešen”

Z izbiro napovedi “En zgrešen” bo vaš kombinacijski listek dobiten tudi v primeru enega napačno napovedanega tipa dogodka.

Možnost izbire napovedi “En zgrešen”

Napoved »En zgrešen« lahko izberete le v primeru, če imate ponujeno to možnost. »En zgrešen« ni moč izbrati pri vseh stavnih kombinacijah, temveč le pri tistih, pri katerih so kvote izbranih dogodkov ustrezno visoke.

Vrednost dobitka

Z izbiro napovedi »En zgrešen« zavarujete riziko, da lahko na listku zgrešite en tip dogodka, zaradi česar bo vaš dobitek, v primeru vseh pravilno napovedanih tipov, manjši kot če bi enako kombinacijo vplačali brez izbire možnosti »En zgrešen«.
V kolikor bo na vašem listku en zgrešen tip, boste prejeli dobitek najmanj v vrednosti vašega vplačila brez priračunanega davka od srečk.

V primeru, da je na listku z napovedjo “En zgrešen” en ali več dogodkov ničnih (storniranih), udeleženec prejme dobitek, ki je ustrezno nižji od dobitka napisanega na listku.

Primer:
Na levem listku ni izbrane napovedi “En zgrešen”, na desni pa je ta napoved izbrana.

V primeru vseh pravilno napovedanih tipih dogodkov na listku  z izbrano napovedjo “En zgrešen”bo vrednost dobitka enaka 153,89€, v primeru enega napačnega tipa pa 2,00€.

Z dnem 26.10.2017, preneha veljati pravilo, ki pravi, da se v primeru storniranega dogodka na listku napoved “En zgrešen” ne upošteva.

Več si lahko preberete v pravilih.