Nagradne igre, bonusi

Do bonusa ob prvem nakazilu je upravičen registrirani igralec, ki je odprl konto na e-stave.com in še ni opravil nobenega nakazila.

Vrednost bonusa, ki je enaka 50% zneska prvega nakazila in hkrati ne več kot 5,00 EUR, se igralcu pripiše na igralni račun takoj, ko opravi prvo nakazilo. Bonus morate pred izplačilom 1× vplačati (obrniti) v katerokoli izmed naših iger. 

Še nimate odprtega igralnega računa – izpolnite PRIJAVNICO.

Kdo je lahko Prvak dneva?
Prvak dneva je dnevno izžreban registrirani igralec, ki ima možnost osvojiti bonus nagrado v višini 10 EUR. Vsak dan se izžreba 10 nagrajencev, edini pogoj za udeležbo v žrebu pa je, da ima igralec v osebnih podatkih vpisan svoj vzdevek.

Kako do nagrade?
Če se izžrebani igralec prepozna po vzdevku, se mora v dnevu žrebanja (do 23:59) prijaviti na svoj igralni račun ter kupiti vsaj eno igro iz nabora vseh iger, ki jih ponuja prireditelj v vrednosti najmanj 0,10 EUR. V tem primeru se mu na njegov račun pripiše bonus nagrada v višini 10 EUR.

Kdaj je žrebanje?
Žrebanje poteka vsak dan ob 00:05 uri. Na spletni strani so po žrebu objavljeni vsi vzdevki izžrebanih igralcev (10 vzdevkov).

Nagradna igra za vaš rojstni dan

Po prijavi v svoj igralni račun se vam bo prikazala nagradna igra z motivom torte in devetih svečk. Med vsemi svečkami tri svečke žarijo, ostale so ugasnjene. Vaša naloga je, da s čim manj poskusi poiščete vse tri žareče svečke, s čimer si boste zagotovili tudi višjo nagrado. Dobitek, ki ga osvojite v igri (vsaka igra je dobitna) se v obliki bonusa pripiše na vaš račun.

Nagradna igra je aktivna 10 dni od vašega rojstnega dne in jo morate v tem času odigrati. Kasneje igra postane neaktivna.

Igro lahko odigrate na osebnem računalniku, mobilnem telefonu ali na tablici.

V primerih akcij bonusiranja so bonusi namenjeni samo za nadaljnje igranje in si jih ne morete direktno izplačati.