Vplačila

Vrste vplačil:

Postopek nakazila:

 • V režo na sprednji oz. zgornji strani terminala vstavite željene kovance ali bankovce.
 • S pritiskom na polje POTRDI potrdite vnešen znesek.
 • V primeru, da v terminal niste prijavljeni kot uporabnik, se vam izpiše GOTOVINSKI RAČUN, katerega hranite do konca seje. Če vam po zaključku igranja na računu ostanejo neizplačana sredstva, potem jih boste lahko ponovno uporabili ob novi prijavi na terminal z uporabniškim imenom in geslom, zapisanih na gotovinskem računu.
 • V primeru, da ste na terminal prijavljeni z uporabniškim imenom ter geslom, se vam znesek se vam kot dobroimetje pripiše na vaš račun.

Postopek nakazila:

 • na prodajnem mestu vplačate znesek (min 5,00€ / max 200,00€) , ki bi ga radi nakazali na igralni račun;
 • prejmete vplačilni listek, na katerem je 13-mestna koda;
 • na terminalu se prijavite na svoj igralni račun;
 • v meniju prijave oz vplačil izberite “Vplačilni listek ter” vnesite 13 mestno kodo v ustrezno polje (brez pomišljajev);
 • znesek z vplačilnega listka se vam kot dobroimetje pripiše na izbran račun

Vplačilo na igralni račun (registrirani igralci) lahko naredite z dobitkom do 300,00 EUR (ne sme vsebovati davka na dobitke) z listka vplačanega na blagajni ali terminalu (trenutno možno za igre Stave, Gol napoved, Toto gol, Napoved 12).
V ustrezna polja prepišite 13-mestno številko listka, ter 6-mestno dodatno kodo, ki se nahajata na listku. Po potrditvi se bo dobitek kot dobroimetje pripisal na vaš račun.

Ko si dobitek kot dobroimetje nakažete na račun, potem je listek izplačan in ni več unovčljiv.

Flik je sodoben način plačil in nakazil med uporabniki (in tudi trgovci) različnih bank v Sloveniji. Uporaba Flika je odvisna od tega, pri kateri banki imate odprt svoj bančni račun.

Opozorilo: Banki »Intesa Sanpaolo Bank« in “Sparkasse” trenutno svojim uporabnikom še ne omogočata vplačil pri spletnih trgovcih.

Postopek nakazila preko Flik računa

Pri prvi uporabi nakazila preko Flik računa na obrazcu vpišite KONTAKTNI PODATEK (alias) vašega Flik računa ter želeni znesek nakazila. Kontaktni podatek lahko preverite v nastavitvah svoje aplikacije za Flik plačila (mobilna številka / e-poštni naslov).

Po potrditvi vam sistem pošlje zahtevek za potrditev plačila z izbranim zneskom v vašo Flik aplikacijo, ki ga morate potrditi. Po potrditvi in uspešni obdelavi bo znesek nakazan na vaš igralni račun.

Kakšni so limiti pri nakazilu?

Minimalni znesek nakazila je 5,00 EUR, maksimalni pa 200,00 EUR.

Ali je uporaba storitve Flik varna?

Plačevanje s Flikom je tako varno, kot plačevanje preko mobilne ali spletne banke, saj Flik izpolnjuje varnostne standarde Banke Slovenije in evropske direktive o plačilnih storitvah PSD2 EU.

Kaj je mBills?
mBills je mobilna elektronska denarnica, ki omogoča varno spletno plačevanje in vam na ta način nudi hitro in enostavno nakazilo denarja na vaš račun. Za uporabo storitve morate imeti na svojem telefonu nameščeno aplikacijo mBills. Namestitev aplikacije je brezplačna in se izvede v nekaj preprostih korakih (za uporabnike IOS v App store in uporabnike Android OS v Trgovini trgovini Google Play).

Postopek nakazila  
Med možnostmi nakazil izberite mBills in nato vpišite znesek nakazila ter ga potrdite.

 • V polje “Znesek nakazila” vpišite znesek, ki ga želite nakazati na svoj račun in potrdite,
 • na zaslonu terminala se vam prikaže QR koda,
 • na svojem mobilnem telefonu se prijavite v mBills aplikacijo (v njej morate imeti dovolj sredstev za nakazilo), izberite opcijo »Slikaj in plačaj« ter skenirajte QR kodo. Na aplikaciji se vam še enkrat izpiše vrsta vplačila, ki ga potrdite z gumbom »PLAČAJ«.
 • S tem so se vam v mBills denarnici sredstva zmanjšala za znesek nakazila, ki se vam je pripisal na vaš račun.

Limiti nakazila
Minimalni znesek nakazila je 5,00 EUR, maksimalni pa 200,00 EUR.

Ali lahko za nakazilo uporabim mBills mastercard?
Za mastercard, ki ga je izdal mBills, so vplačila za strani z igrami na srečo (kamor spada tudi naša stran) onemogočena s strani izdajatelja kartice.

VALÚ je pametna denarnica, ki omogoča priročno in varno brezgotovinsko plačevanje z mobitelom. Z VALÚ-jem lahko plačuje vsak registriran uporabnik VALÚ-ja, kateri za registracijo potrebuje le e-naslov in slovensko mobilno številko. Svoj račun VALÚ lahko napolnite z VALÚ Moneto, s plačilno kartico, gotovino ali prek TRR-ja. Za plačilo preko aplikacije morate imeti na mobilnem telefonu nameščeno aplikacijo VALÚ (namestitev aplikacije je brezplačna in se izvede v nekaj preprostih korakih – za uporabnike IOS v App Store in za uporabnike Android OS v trgovini Google Play) na kateri morate imeti dobroimetje. Aplikacija VALÚ omogoča plačevanje s 6-mestno številčno kodo ali QR-kodo.

Postopek nakazila z aplikacijo VALÚ:

 • Na spletni strani izberite plačilo z VALÚ, izberite znesek in ga potrdite. 
 • Preusmerjeni ste na spletno stran https://placilo.valu.si/pay/user/Login.aspx, kjer je vidna QR koda s šestmestno številko.
 • Odprite aplikacijo VALÚ, izberite plačilo s kodo in s kamero mobitela skenirajte QR-kodo (kodo lahko brez skeniranja tudi ročno vpišete v aplikacijo). 
 • Pritisnite gumb Plačaj, nakar se v aplikaciji prikaže potrdilo o opravljeni transakciji. Po potrditvi so se sredstva v vaši mobilni denarnici zmanjšala za znesek nakazila, ki se je pripisal na vaš igralni račun. Zgodovino transakcij v aplikaciji vidite v sklopu Transakcije in na spletnem mestu Moj VALÚ (www.valu.si/moj-valu).

V primeru, da je transakcija nakazila neuspešna, se vam morebitna rezervirana sredstva na VALÚ Moneti vrnejo v roku 15 minut.

Za uporabnike Telekom Slovenije, A1 Slovenije IN BOB je možno nakazilo tudi brez aplikacije – z ukaznim nizom  *180*6-mestna koda*PIN#.

Kaj je koda PIN in kako si jo uporabniki nastavijo?

Uporabniki aplikacije VALÚ za PIN uporabijo svojo vstopno kodo za aplikacijo VALÚ. Če so jo pozabili, si s klikom na Pozabljena vstopna koda v aplikacijo VALÚ nastavijo novo.

Uporabniki VALÚ Monete za PIN uporabijo VALÚ Moneta PIN. Če je še nimajo, si uporabniki VALÚ Monete PIN nastavijo z ukaznim nizom *134*želeni PIN# in pritiskom tipke za klic. PIN je vključen takoj, uporabnik prejme tudi potrditveni SMS.

Limiti nakazila
Minimalni znesek nakazila je 5,00 EUR, maksimalni pa 200,00 EUR.