Splošno o aplikaciji

Mobilna aplikacija je namenjena registriranim igralcem za igranje iger ter ostalim igralcem za shranjevanje in obveščanje o fizično vplačanih listkih na prodajnih mestih.

REGISTRIRANI IGRALCI
Igralci z igralnim računom se v aplikacijo lahko prijavijo s svojim uporabniškim imenom in geslom, kjer imajo potem na voljo možnost igranja vseh iger preko svojega igralnega računa.
Prav tako pa so tem igralcem omogočene vse storitve, ki jih uporabljajo tudi ostali igralci (opisano spodaj).

OSTALI IGRALCI
Igralci, ki vplačujete listke na prodajnih mestih, lahko sedaj ob vplačilu listka na blagajni s pomočjo kode aplikacije avtomatsko prenesete v aplikacijo, kjer boste imeli shranjeno vsebino listkov. Za te listke boste potem lahko dobivali obvestila o statusu, končanih dogodkih ter o morebitnem predčasnem izplačilu, ki ga lahko potrdite v aplikaciji.
Fizičen listek morate še vedno shraniti, saj je dobitek (ali pa predčasno izplačilo) na prodajnem mestu še vedno izplačljiv le na podlagi listka.

IGRANJE PREKO SAMOPOSTREŽNIH TERMINALOV
V primeru, ko na samopostrežnem terminalu potrdite polnoletnost preko mobilne številke, ki jo imate vpisano v aplikaciji, se vam bodo vplačani listki samodejno shranili tudi v aplikacijo (ni potrebnega ročnega dodajanja).
Za te listke boste potem lahko dobivali obvestila o statusu, končanih dogodkih ter o morebitnem predčasnem izplačilu, ki ga lahko potrdite v aplikaciji.
Fizičen listek morate še vedno shraniti, saj je dobitek (ali pa predčasno izplačilo) na prodajnem mestu še vedno izplačljiv le na podlagi listka.