Pregled in dodajanje listkov

V rubriki MOJA VSEBINA se vam v meniju “Moji listki” shranijo vsi stavni listki, ki se vam dodajo avtomatsko ob vplačilu ali pa jih vnesete ročno.
Registrirani igralci tu poleg zgornjih listkov vidijo vse stavne listke, ki so vplačani preko igralnega računa.

DODAJANJE LISTKOV
Listki se dodajajo v aplikacijo na dva načina:
– pri vplačilu s pomočjo KODE
– ročen vnos

  • Dodajanje s pomočjo kode na prodajnem mestu
    Pri vplačilu listkov na blagajni pred potrditvijo opozorite prodajalca, da boste vplačane liste povezali s kodo, ki jo imate v aplikaciji. Koda aplikacije se nahaja v rubriki MOJA VSEBINA pod menijem Koda aplikacije. S izbiro menija se vam na zaslonu prikaže koda, ki jo pokažete prodajalcu, ki jo bo poskeniral ob vplačilu. Po potrditvi plačila se bodo listki avtomatsko zapisali v meni “Moji listki”
  • Ročen vnos
    V aplikaciji izberite menu “Moji listki”, kjer se vam prikaže seznam vseh vaših listkov. V zgornji vrstici na desni strani izberite znak “+”,, kjer se vam odpre okno, kamor vpišete 13-mestno številko ter šestmestno kodo listka. Po potrditvi se bo listek dodal na vaš seznam.

Seznam listkov
Po vnosu listkov se vam v meniju “Moji listki” prikaže seznam vseh vnešenih listkov. Pri vseh listkih si lahko ogledate vsebino, nastavite obveščanje, spremljate rezultate, potrdite predčasno izplačilo,…