Predčasno izplačilo dobitka

Ta storitev omogoča, da je lahko za vplačan stavni listek v živo, v primeru poteka dogodkov v živo, podana ponudba za predčasno izplačilo dobitka.

Storitev predčasnega izplačila dobitka se vedno izvrši na zahtevo udeleženca in je po potrditvi ni mogoče več preklicati. Znesek ponudbe se določi na podlagi vplačila, vplačanih dogodkov oz. njihovega statusa ter trenutnih kvot in je lahko nižji od vplačila, hkrati pa ne more pa biti višji od možnega dobitka.
Vplačan listek ima možnost predčasnega izplačila v primeru, ko je na pregledu listkov pri njem prikazan znesek ponudbe. V primeru, da je prikazan znesek ponudbe (kombinacije) višji od 300,00€, se uporabniku na ta dobitek obračuna 15% davek na dobitke, s čimer se mu na račun po potrditvi pripiše ustrezno nižji znesek.

Ponudba predčasnega izplačila ni obveza prireditelja.

Prireditelj si pridružuje pravico, da lahko kadarkoli omeji oz. prekine možnost ponudbe predčasnega izplačila. Omejitve se lahko nanašajo na posamezno igro, šport, prireditev, tekmo, stavno možnost, ali na posameznega udeleženca. Do prekinitve pa lahko pride zaradi tehničnih težav, kot so povezava do interneta ali napaka v programu. Prav tako lahko prireditelj onemogoči možnost predčasnega izplačila po lastni presoji.

POSTOPEK POTRDITVE

Na strani Stav v živo izberite zavihek “Zadnji listki“, kjer imate že privzeto vključen menu “Listki za predčasno izplačilo“.

Ta slika ima prazen alt atribut; ime datoteke je live-cashout-1.png

V primeru, da imate vplačane listke, ki še nimajo končanih vseh dogodkov in za njih obstaja možnost predčasnega izplačila, potem se vam spodaj prikaže seznam listkov z zneski ponudbe predčasnega izplačila dobitka.

V primeru, da želite sprejeti ponudbo predčasnega izplačila, potem kliknite na znesek, kjer boste z dodatno potrditvijo izplačali dobitek. V primeru zneska nad 300€ na kombinacijo se vam bo pri izplačilu obračunal davek od srečk.