Navodila prodajalcem

Spoštovani poslovni partnerji v prodajni mreži,

Športna loterija se, kot družbeno odgovorno podjetje, zavezuje k izpolnjevanju standardov odgovornega prirejanja iger in odgovornega igranja, s čimer skrbi za preprečevanje zasvojenosti z igranjem iger na srečo, za splošno dobro in javni red družbe. Pomemben člen te skrbi ste tudi vi, spoštovani partnerji v prodajni mreži, ki imate neposreden stik z igralci, zato vas vljudno prosimo za razumevanje in pomoč pri uresničevanju naših zavez, za kar se vam vnaprej zahvaljujemo.

V pomoč za ustrezno in pravilno ravnanje, vam posredujemo napotke, napotke za igralce in naš sprejeti Kodeks o odgovornem prirejanju iger na srečo.

Naj dodamo, da bomo veseli tudi vaših mnenj, pobud in predlogov glede ukrepov odgovornega igranja, ki nam jih lahko kadarkoli posredujete. Prosimo vas, da se s temi navodili in brošuro za igralce seznanijo vsi, ki imajo opravka s prodajo in sprejemanjem vplačil naših iger. To vključuje tudi naknadno na novo zaposlene, zato naj bodo navodila shranjena na dostopnem in znanem mestu.

Brošure o odgovornem igranju naj bodo na vidnem mestu in na voljo igralcem. Naročite jih lahko pri našem prodajnem zastopniku, ki je zadolžen za vaše prodajno mesto.

Posebno določilo za ravnanje prodajalcev vas zavezuje, da na samopostrežnih terminalih ne igrate in ne vplačujete v igre.