Tempelj Aztekov

Kako igramo

Pred pričetkom igranja izberite ceno igre in število iger, ki jih nameravate igrati ter pritisnite gumb “Igraj”. 
V igri se nahajajo štirje stolpci s po tremi polji, na katerih se nahaja 10 različnih simbolov (7 različnih igralnih simbolov; simbol “bonus igra”;  simbol “X”, ki predstavlja povečan dobitek; ter “srečni simbol” (motiv Azteka), ki v dobitni kombinaciji nadomesti katerikoli drug simbol. Po potrditvi nakupa se na vseh poljih prikažejo simboli. V primeru, da se v vsakem od štirih stolpcev pojavi po en enak igralni simbol (v dobitni kombinaciji lahko vsak simbol nadomesti simbol “Aztek”), to predstavlja dobitno kombinacijo (v primeru več simbolov je število dobitnih kombinacij simbola enako zmnožku pojavitve tega simbola v vsakem izmed stolpcev). Če se v dobitni igri pojavi simbol  za povečanje dobitka “X”, se dobitek v tej igri poveča za dvakrat, trikrat ali petkrat.
Če se v igri pojavi simbol “bonus igra”, vam pripada dodatna igra, ki se odigra znotraj obstoječe igre V primeru, da igra ne vsebuje dobitne kombinacije, ni dobitna.  

Vrednost dobitka

Vrednost dobitne kombinacije posameznega simbola predstavlja zmnožek med ceno srečke in faktorjem dobitne kombinacije tega simbola. Vrednost dobitka v posamezni igri je enaka vsoti vrednosti vseh dobitnih kombinacij in se v primeru pojavitve simbola za povečanje dobitka  pomnoži s prikazanim faktorjem. Skupna vrednost dobitka na srečki je enaka vsoti dobitkov priigranih v igrah te srečke.

Tabela faktorjev dobitnih kombinacij:
Tabela faktorjev
500 40 8 3 1,50 1 0,20