Izberi in zavrti

Kako igramo

Glavni element igre je kolobar, ki je razdeljen na 60 delov. Pred začetkom igre s pomočjo puščic gor in dol izberite znesek nakupa, s katerim želite sodelovati v igri, hkrati pa na kolobarju s pomočjo rdeče puščice označite območje, kjer menite, da se bo ustavil kazalec. Označite lahko od 1 do 54 delov kolobarja, izbrano območje pa se obarva z rdečo barvo.  

Svojo izbiro potrdite z gumbom ZAVRTI, s čimer se aktivira kazalec, ki se zavrti in naključno ustavi na enem izmed delov kolobarja.

V primeru, da se kazalec ustavi na rdečem območju, potem vam pripada dobitek, ki je naveden v oknu VAŠ DOBITEK. Po vsaki pravilni napovedi lahko nadaljujete z napovedovanjem, kjer se postopek ponovi ali pa s pritiskom na gumb IZPLAČILO zaključite igro in si na konto izplačate do tedaj priigrani dobitek. V eni igri imate možnost oddati največ petnajst pravilnih napovedi.

Če vaša zadnja napoved ni bila pravilna (kazalec se ustavi izven rdečega območja), potem zaključite igro brez dobitka.

Serije srečk

V seriji je izdanih 2.000.000 srečk.
Cena srečke je 0,50€ 1,00 EUR, 2,00€, 3,00€, 5,00€, 10,00€ in 20,00€.

Plan dobitkov

Vrednost dobitka predstavlja zmnožek med ceno igre ter pripadajočimi faktorji za pravilno napovedana izbrana območja. Tabelo faktorjev si lahko ogledate v pravilih igre.
Maksimalna vrednost dobitka v igri lahko znaša 10.000 EUR.