League of Legends

Napoved zmagovalca na tekmi

Napoved ali bo skupna vsota odigranih map manjša ali večja od postavljene meje map.

Handicap je dogodek, pri katerem ima ena izmed ekip na začetku tekme prednost v mapah. Pri tem handicapu določeni ekipi (tekmovalcu) damo prednost polovične mape (recimo 1,5 ali 2,5 mape).

  • HC -1,5 pomeni da 1. ekipi odštejemo 1,5 mape. Posledično velja, da če 1.ekipa osvoji 2 ali več map od 2.ekipe, potem bo dobiten tip 1, v nasprotnem bo dobiten tip 2.
  • HC 0,5 pomeni da 1. ekipi prištejemo 0,5 igre. Posledično velja, da če 2.ekipa osvoji 1 ali več map od 1.ekipe, potem bo dobiten tip 2, v nasprotnem bo dobiten tip 1.

Napoved, kakšen bo končen rezultat v mapah na končani tekmi.

Napoved, katera ekipa bo zmagala v določeni mapi.

Napoved ekipe, ki bo v določeni mapi povzročila prvo žrtev (first blood) v nasprotni ekipi. Če ekipa povzroči prvo žrtev v svoji ekipi, se ta upošteva za nasprotno ekipo.

Napoved ekipe, ki bo v določeni mapi dosegla več killov (ubojev).

Napoved ekipe, ki bo v določeni mapi prva pokončala Barona.

Napoved ekipe, ki bo v določeni mapi prva zrušila Stolp.

Napoved ekipe, ki bo v določeni mapi prva pokončala Zmaja.

Napoved ekipe, ki bo v določeni mapi prva zrušila Inhibitor.

Posebne določbe
  • Če je tekma prekinjena ali prestavljena in se ni nadaljevala v roku 48 ur od prvotnega začetka, so vse stave, ki do prekinitve še niso imele znanega rezultata stornirane in se jim obračuna kvota 1,00.
  • V primeru predaje ene izmed ekip pred začetkom ali med tekmo so vse stave, ki do prekinitve še niso imele znanega rezultata stornirane in se jim obračuna kvota 1,00.
  • Če je število odigranih map na tekmi drugačno od tistih zapisano v ponudbi, potem prireditelj lahko stornira stave na te dogodke.