Nagradne igre, bonusi

Do bonusa ob prvem nakazilu je upravičen registrirani igralec, ki je odprl igralni račun na e-stave.com in še ni opravil nobenega nakazila.

Vrednost bonusa, ki je enaka 100% zneska prvega nakazila in hkrati ne več kot 10,00 EUR, se igralcu pripiše na igralni račun takoj, ko opravi prvo nakazilo. 
Znesek se uporabniku pripiše na igralni račun takoj, ko opravi prvo nakazilo, porabi pa se lahko samo za nadaljnja vplačila v igre preko igralnega računa.

Kdo je lahko Prvak dneva?
Prvak dneva je dnevno izžreban registrirani igralec, ki ima možnost osvojiti bonus nagrado v višini 10 EUR. Vsak dan se izžreba 10 nagrajencev, edini pogoj za udeležbo v žrebu pa je, da ima igralec v osebnih podatkih vpisan svoj vzdevek.

Kako do nagrade?
Če se izžrebani igralec prepozna po vzdevku, se mora v dnevu žrebanja (do 23:59) prijaviti na svoj igralni račun ter kupiti vsaj eno igro iz nabora vseh iger, ki jih ponuja prireditelj v vrednosti najmanj 0,10 EUR. V tem primeru se mu na njegov račun pripiše bonus nagrada v višini 10 EUR.

Kdaj je žrebanje?
Žrebanje poteka vsak dan ob 00:05 uri. Na spletni strani so po žrebu objavljeni vsi vzdevki izžrebanih igralcev (10 vzdevkov).

Po prijavi v svoj igralni račun se vam bo prikazala nagradna igra z motivom torte in devetih svečk. Med vsemi svečkami tri svečke žarijo, ostale so ugasnjene. Vaša naloga je, da s čim manj poskusi poiščete vse tri žareče svečke, s čimer si boste zagotovili tudi višjo nagrado. Dobitek, ki ga osvojite v igri (vsaka igra je dobitna) se v obliki bonusa pripiše na vaš račun.

Nagradna igra je aktivna 10 dni od vašega rojstnega dne in jo morate v tem času odigrati. Kasneje igra postane neaktivna.

Igro lahko odigrate na osebnem računalniku, mobilnem telefonu ali na tablici.

V primerih akcij bonusiranja so bonusi namenjeni samo za nadaljnje igranje in si jih ne morete direktno izplačati.