O aplikaciji

Mobilna aplikacija e-Stave je poenotena s spletno stranjo in poleg spletnih storitev omogoča vsem igralcem (tudi neregistriranim) avtomatsko dodajanje fizično vplačanih listkov v aplikacijo ter obveščanje o predčasnih izplačilih in statusih teh listkov.

NEREGISTRIRANI IGRALCI
Igralci, ki vplačujejo listke na prodajnih mestih, lahko sedaj ob vplačilu stavnih listkov na blagajni s pomočjo kode mobilne aplikacije avtomatsko prenesejo v aplikacijo vse listke. Za te listke bodo potem dobivali obvestila o statusu, končanih dogodkih ter o morebitnem predčasnem izplačilu listka, ki ga potrdite v aplikaciji.
V primeru potrditve predčasnega izplačila morate fizičen listek še vedno shraniti, saj je dobitek (predčasnega izplačila) na prodajnem mestu še vedno izplačljiv le na podlagi listka.
Za vse dogodke z listkov, ki bodo v aplikaciji, igralci lahko pri identifikaciji spremljajo rezultate v živo. Poleg tega lahko v aplikaciji tudi enostavno naredite in shranite svojo košarico, ki jo potem vplačate na prodajnem mestu.

REGISTRIRANI IGRALCI
Igralci z igralnim računom se v aplikacijo lahko prijavijo s svojim uporabniškim imenom in geslom, kjer imajo poleg vseh zgoraj opisanih storitev možnost vplačila vseh iger preko svojega igralnega računa.