O aplikaciji

Mobilna aplikacija e-Stave je poenotena s spletno stranjo in poleg spletnih storitev omogoča vsem igralcem (tudi neregistriranim) avtomatsko dodajanje fizično vplačanih listkov v aplikacijo ter obveščanje o predčasnih izplačilih in statusih teh listkov.

NEREGISTRIRANI IGRALCI
Igralci, ki vplačujejo listke na prodajnih mestih, lahko sedaj ob vplačilu stavnih listkov na blagajni s pomočjo kode mobilne aplikacije avtomatsko prenesejo v aplikacijo vse listke. Za te listke bodo potem dobivali obvestila o statusu, končanih dogodkih ter o morebitnem predčasnem izplačilu listka, ki ga potrdite v aplikaciji.
V primeru potrditve predčasnega izplačila morate fizičen listek še vedno shraniti, saj je dobitek (predčasnega izplačila) na prodajnem mestu še vedno izplačljiv le na podlagi listka.
Za vse dogodke iz listkov, ki bodo v aplikaciji, igralci lahko pri identifikaciji spremljajo rezultate v živo. Poleg tega lahko v aplikaciji tudi enostavno naredite in shranite svojo košarico, ki jo potem vplačate na prodajnem mestu.

REGISTRIRANI IGRALCI
Igralci z igralnim računom se v aplikacijo lahko prijavijo s svojim uporabniškim imenom in geslom, kjer imajo poleg vseh zgoraj opisanih storitev možnost vplačila vseh iger preko svojega igralnega računa.