Dodajanje listkov v aplikacijo

V pregledu MOJA VSEBINA se vam v meniju “Moji listki” shranijo vsi stavni listki, ki so v aplikacijo dodani avtomatsko ob vplačilu ali pa so kasneje vnešeni ročno.
Registrirani igralci v tem pregledu vidijo tudi vse stavne listke, ki so vplačani preko igralnega računa.

DODAJANJE LISTKOV
Stavni listki se dodajo v aplikacijo na dva načina:
avtomatsko pri vplačilu s pomočjo KODE aplikacije
ročen vnos posameznega listka

 • Avtomatsko dodajanje s pomočjo kode aplikacije
  VPLAČILO NA BLAGAJNI
  Pri vplačilu listkov (košarice) na blagajni pred potrditvijo opozorite prodajalca, da boste vplačane listke povezali s kodo, ki jo imate v mobilni aplikaciji.
  Koda aplikacije se nahaja v rubriki MOJA VSEBINA pod menijem Koda aplikacije. Na zaslonu telefona se vam prikaže koda, katero pokažete prodajalcu, ki jo bo skeniral ob vplačilu.

  Po potrditvi plačila se bodo listki avtomatsko zapisali v aplikacijo v rubriko “Moji listki”. Hkrati se bo na stavnem listku dodal zapis “Listek je bil dodan v aplikacijo za obveščanje“.

  VPLAČILO NA SAMOPOSTREŽNEM TERMINALU
  Če listke vplačate preko gotovinskega računa na samopostrežnem terminalu, potem vam ob potrditvi vplačila prvega listka prikaže sporočilo, če želite listek dodati v mobilno aplikacijo. Kodo lahko vpišete ročno ali jo skenirate preko skenerja (če naprava to omogoča). Po vnosu kode bodo vsi vaši nadaljnji vplačani listki avtomatsko dodani v aplikacijo.
  V primeru, da aplikacije ne uporabljate, potem na omenjenem koraku izberite možnost NIMAM APLIKACIJE.
 • Ročen vnos posameznega listka
  V aplikaciji izberite pregled “Moji listki“, kjer je seznam vseh vaših vpisanih listkov. V zgornji vrstici na desni strani izberite polje “DODAJ LISTEK“, kjer se vam prikaže okno, kamor vpišete 13-mestno številko (številko listka lahko tudi skenirate preko kode) ter šestmestno kodo listka. Po potrditvi se bo listek dodal na seznam.