Nogomet

Stava na končni rezultat tekme
(1 = zmaga prve ekipe, 0 = neodločen rezultat, 2 = zmaga druge ekipe)

Kombinacija zmage (1 ali 2) in neodločenega rezultata (0) na končani tekmi (redni del) (10 pomeni, da bo na tekmi zmagala 1.ekipa ali da bo neodločen rezultat; 02 pomeni, da bo na tekmi zmagala 2.ekipa ali da bo neodločen rezultat; 12 pomeni, da bo na tekmi zmagala 1.ekipa ali da bo zmagala 2.ekipa)

V primeru neodločenega rezultata se dogodek stornira in dogodku se obračuna kvota 1,00

Ali bo na tekmi ali v časovni periodi doseženih manj/več golov od določene meje golov

Ali bo določena ekipa na tekmi oz v časovni periodi dosegla manj/več golov od določene meje

Pri tem handicapu damo določeni ekipi prednost celih golov (npr. 0:2), ki se potem upošteva za rezultat. Primer: na tekmi je handicap (0:2) – Tip 1 bo dobiten, če prva ekipa zmaga za 3 ali več golov, Tip 0 bo dobiten, če prva ekipa zmaga za natanko 2 gola, pri ostalih rezultatih pa je dobiten Tip 2

Katera izmed ekip bo zmagala z upoštevanjem handicap razlike v golih:

  • HC -1,5 pomeni da 1. ekipi odštejemo 1,5 gola. Posledično velja, da če 1.ekipa zmaga za 2 ali več golov, potem bo dobiten tip 1, v nasprotnem bo dobiten tip 2.
  • HC 2,5 pomeni da 1. ekipi prištejemo 2,5 gola. Posledično velja, da če 2.ekipa zmaga za 3 ali več golov, potem bo dobiten tip 2, v nasprotnem bo dobiten tip 1.

Katera ekipa bo dosegla naslednji gol na tekmi oz v določeni časovni periodi
(1 = prva ekipa, 0 = ne bo gola, 2 = druga ekipa)

Ali bosta obe ekipi na tekmi oz v določeni časovni periodi dosegli zadetek (avtogol se šteje za nasprotno ekipo)

Ali bo na tekmi oz v določeni časovni periodi skupaj doseženo liho ali sodo golov.

Katera ekipa bo zmagala v preostanku tekme oz določene časovne periode.

Katera ekipa bo zmagala v prvem (drugem) polčasu

Koliko golov bo skupaj doseženih na tekmi oz v določeni časovni periodi

Kakšen bo končni rezultat na tekmi

Katera ekipa bo na tekmi oz v določeni časovni periodi izvaja več kotov; vsota kotov skupno ali posamezne ekipe na tekmi oz v časovni periodi; handicap kotov na tekmi ali v določeni časovni periodi (-0,5 pomeni, da ima druga ekipa 1,5 kota prednosti; 2,5 pomeni, da ima prva ekipa 2,5 kota prednosti); katera ekipa bo izvedla določen kot v določeni časovni periodi

Katera ekipa bo na tekmi oz v določeni časovni periodi prejela večje število kartonov; vsota kartonov skupno ali posamezne ekipe na tekmi oz v določeni časovni periodi.
Rumen karton šteje za enega in direktni rdeči karton šteje za dva. V primeru, ko igralec prejme dva rumena kartona in je zaradi tega izključen, se to šteje kot da so prejeti trije kartoni. Kartoni za osebe, ki trenutno ne igrajo (že zamenjani igralci, trenerji, rezervni igralci, ..) se ne upoštevajo. V primeru stave na število kartonov na tekmi se upoštevajo kartoni, ki so bili podeljeni v rednem času tekme, vključno s sodnikovim podaljškom.

Stava na rezultat tekme in hkrati napoved – obe ekipi data/ne data gol

Posebne določbe
  • V primeru, da je sodnik dosodil udarec iz kota, vendar ta ni bil izvajan, potem se ta kot ne upošteva.
  • V primeru, da je sodnik dosodil kazenski strel, vendar ta ni bil izvajan, potem se ta kazenski strel ne upošteva.
  • Pri stavi na število udarcev iz kota v določeni časovni periodi se kot čas izvajanja kota upošteva čas, ko je bil udarec iz kota izveden (ne čas, ko je bil dosojen).
  • V primeru, da nogometna tekma ni odigrana v klasičnem formatu (npr. 3×30min, 3×35min…), potem se za 1.polčas upošteva obdobje od začetka tekme do 44:59 minute, za 2.polčas pa čas od 45:00 minute do konca tekme. 
  • Avtogol se ne upošteva igralcu pri stavnih možnosti “Strelec naslednjega gola”, “Bo dosegel gol ” in se hkrati tudi ne upošteva k igralčevi vsoti golov, ki jih je/bo dosegel.