Pogosta vprašanja

Priporočeni opracijski sistemi in brskalniki

Za nemoteno uporabo spletnih strani potrebujete na svojem računalniku ali mobilni napravi ustrezen operacijski sistem in brskalnik, skladen s predpisanimi varnostnimi standardi. Priporočamo namestitev najnovejših različic brskalnikov (v tabelah so navedene minimalne zahteve).

Namizni računalniki:

Tabela opreacijskih sistemov in spletnih brskalnikov

Ločljivost zaslona na namiznem računalniku naj bo vsaj 1024×768.

Tabela podprtih mobilnih OS

Če želite spremeniti GSM številko, nam po e-pošti (pomoc@sl123.si) posredujte osebne podatke (ime, priimek, naslov, davčno številko), uporabniško ime ter pripišite novo številko.

Če želite spremeniti osebne podatke, potem to lahko storite sami v pregledu “MOJ PROFIL”, kjer izberete možnost “Osebni podatki” (Rojstnega datuma in davčne številke ni možno spreminjati, ker je to unikaten podatek in enolično določa osebo).

Če želite spremeniti številko osebnega bančnega računa, nam pošljite pisni zahtevek s fotokopijo (ali sliko) osebnega dokumenta in fotokopijo (ali sliko) bančne kartice. Podatke nam posredujte po e-pošti (pomoc@sl123.si) ali na naslov: Športna loterija d.d., Dunajska 22, 1000 Ljubljana.

Pozabil sem en element prepoznave (uporabniško ime ali geslo)

Sledite povezavi “pozabil sem” (na vrhu naše spletne strani) in pozabljeni element se vam bo izpisal na zaslonu.

Pozabil sem oba elementa prepoznave (uporabniško ime in geslo)

Pošljite nam fotokopijo (oz. sliko) vašega osebnega dokumenta in davčne številke ter pripišite še telefonsko številko ali elektronski naslov, kamor vam bomo sporočili uporabniško ime. Geslo boste nato lahko pridobili sami.

Zahtevek nam lahko pošljete po e-pošti (pomoc@sl123.si) ali na naslov: Športna loterija d.d., Dunajska 22, 1000 Ljubljana.

Vaš igralni račun se zablokira v primeru, ko ste trikrat napačno vpisali uporabniško ime ali geslo.

V primeru blokiranega računa se vam po neuspešni prijavi prikaže obrazec “Zahteva za geslo”. Vanj vnesite uporabniško ime, ki ga trenutno uporabljate in vašo Davčno številko. Na e-naslov ali preko SMS-a boste takoj prejeli začasno geslo, katero je veljavno 20 minut in s katerim se lahko v tem času prijavite na igralni račun. Po prijavi s trenutnim glasom si boste določili svoje geslo.

Pri vašem ponudniku mobilnih storitev preverite, če imate na telefonu vključeno blokado komercialnih sporočil. Znesek, ki ste ga hoteli izplačati, se vam bo naslednji dan ob 24:00 uri pripisal nazaj na vaš igralni račun.

Nagradna igra za vaš rojstni dan

Po prijavi v svoj igralni račun se vam bo prikazala nagradna igra z motivom torte in devetih svečk. Med vsemi svečkami tri svečke žarijo, ostale so ugasnjene. Vaša naloga je, da s čim manj poskusi poiščete vse tri žareče svečke, s čimer si boste zagotovili tudi višjo nagrado. Dobitek, ki ga osvojite v igri (vsaka igra je dobitna) se v obliki bonusa pripiše na vaš račun.

Nagradna igra je aktivna 10 dni od vašega rojstnega dne in jo morate v tem času odigrati. Kasneje igra postane neaktivna.

Igro lahko odigrate na osebnem računalniku, mobilnem telefonu ali na tablici.

Preverite med vašo nezaželeno pošto.
Morda ste napačno vnesli svoj e-naslov in morate postopek registracije ponoviti, pri tem pa si izbrati drugo uporabniško ime in geslo. Možno pa je tudi, da pristopne izjave niste potrdili DVAKRAT in se registracija ni shranila. Postopek registracije morate ponoviti in lahko izberete enake elemente, kot ste jih pri prvem poizkusu.

Zakon o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma Športni loteriji, d.d. nalaga, da vzpostavi ustrezen postopek, s katerim ugotavlja, ali je stranka politično izpostavljena oseba. Politično izpostavljena oseba je skladno z zakonsko definicijo vsaka fizična oseba, ki deluje ali je v zadnjem letu delovala na vidnem javnem položaju v kateri koli državi, vključno z njenimi ožjimi družinskimi člani in ožjimi sodelavci.
Vprašalnik se nahaja na tej povezavi
Morebitno spremembo statusa glede politično izpostavljene osebe mora igralec takoj sporočiti Športni loteriji (pomoc@sl123.si) oziroma spremembo podatka opravi v svojem igralnem računu.