Košarica

Košarica je samostojna priprava listkov napovednih iger (Stave, Gol napoved, Totogol, Napoved 12, Cifraplus, TOP 6, Stave na Konjske dirke, Colossus napovedi ), ki jih želite vplačati na prodajnem mestu ali samopostrežnem terminalu.

Na spletni strani si lahko ob ogledu aktualne ponudbe, statistike in komentarjev sami pripravite listke, jih shranite v košarico in jo potrdite. Potrdilo s črtno kodo ali številko košarice na prodajnem mestu izročite prodajalcu, ki vam bo  po izvršenem plačilu izročil izpisane listke ali pa številko košarice vpišite v samopostrežni terminal in si listke sami po plačilu enostavno natisnete.

STAVE

Na stavni listi izberite želene dogodke in z njimi sestavite stavni listek, ki ga želite vplačati na stavnem mestu. Stavni listek shranite v košarico tako,  da na spodnjem delu stavnega listka kliknete gumb “V košarico“.

GOL NAPOVED

Na napovedni listi pri vseh tekmah in ekipah označite število golov, ki jih bo ekipa dosegla. Spodaj se vam zapiše število označenih kombinacij in znesek za plačilo. S klikom na gumb “V košarico” se napoved doda v košarico.

NAPOVED 12

Na napovedni listi pri vseh tekmah označite želene tipe, nato pa spodaj izberite gumb  “V KOŠARICO“, s čimer se listek doda v košarico. 

TOTOGOL

Na napovedni listi izberite 8 številk tekem in jih z gumbom “Dodaj napoved” dodajte na Toto listek. Na listek lahko dodate več napovedi. Ko ste končali s sestavljanjem napovedi in so vse zbrane na listku pa le te dodate v košarico s klikom na gumb “V košarico“.

CIFRA PLUS, TOP 6

Med številkami, ki so na voljo pri posameznem žrebanju, izberite svoja števila, označite sisteme ter izberite vplačilo. S klikom na gumb “V košarico” boste listek dodali v košarico.

Ko ste v košarico dodali vse listke, ki jih želite vplačati na prodajnem mestu, izberite znak s košarico (poleg gumba Prijava). Številka nad znakom prikazuje število listkov, ki jih imate v košarici.

V eno košarico lahko shranite poljubno število listkov vseh napovednih iger, vendar skupna vrednost vplačila ne sme presegati 250 EUR. Za zaključek sestavljanja in potrditev kliknite gumb »Potrdi košarico«.

Na zaslonu se prikažejo vsi pomembni podatki o vplačani košarici – številka za vplačilo ter črtna koda. Potrdilo o košarici lahko natisnete na vašem tiskalniku ali pa si zabeležite samo številko košarice.

Potrdilo s črtno kodo ali številko košarice izročite prodajalcu, ki vam bo na podlagi odčitane kode ali vnosa številke košarice po izvršenem plačilu izročil izpisane listke, ali pa se prijavite v samopostrežni terminal in si po plačilu z enkratno potrditvijo listke natisnete sami.

Če želite pogledati vsebino listkov že sestavljene košarice , potem kliknite na ikono košarice na spletni strani v desnem zgornjem kotu.

V polje »Številka košarice« vnesite njeno številko in izberite gumb “Naloži košarico“.

Prikažejo se vam vsi listki, ki se nahajajo v košarici.

S klikom na posamezni listek se vam prikaže vsebina listka, ki jo lahko vplačate, spremenite, popravite ali ponovno dodate v košarico.

Košarico z listki lahko vplačate:

  • na samopostrežnem terminalu – vstavite ustrezen znesek denarja, vnesite številko košarice in si z enkratno potrditvijo sami natisnite listke.
  • na prodajnem mestu – prodajalcu posredujete številko košarice in ta vam bo po izvršenem plačilu, izročil izpisane listke, ki ste jih imeli v košarici.

POZOR! Če stavno košarico naredite in potrdite na spletni strani, potem to še ne pomeni, da so vaše stave vplačane – košarico morate namreč vplačati po zgoraj opisanem postopku na prodajnem mestu.

V času od oblikovanja košarice ter izpisom na stavnem mestu, lahko pride do spremembe ponudbe (sprememba kvote, časa,… ). V takšnem primeru boste prejeli listek z veljavno vsebino ob času izpisa listka na prodajnem mestu.

Košarico lahko sestavite na na spletni strani e-stave.com ali na samopostrežnih terminalih.

Košarico oz. listke v njej lahko na prodajnem mestu vplačate do datuma pričetka prvega dogodka, ki se nahaja na tem listku. V primeru, da se je nek dogodek na posameznem stavnem listku že pričel, potem se v primeru kombinacijske stave le ta vplača brez tega dogodka. V primeru sistemskega listka pa takega listka ni možno vplačati.